Реєстрація /

Прибудову на даху багатоповерхівки в центрі вимагають знести

Прокуратура визнала надбудову незаконною.

Прокуратура Шевченківського району столиці завершила перевірку законності зведення мансарди на даху будинку за адресою вул. Ярославів Вал, 14-д.

Прибудову на даху багатоповерхівки в центрі вимагають знести
Прокуратура визнала надбудову незаконною.
Прокуратура Шевченківського району столиці завершила перевірку законності зведення мансарди на даху будинку за адресою вул. Ярославів Вал , 14 -д .
За її результатами , відомство внесло подання керівництву Інспекції державного архбудконтролю в Києві з вимогою скасувати виданий дозвіл на проведення будівельних робіт. Про це повідомив перший заступник прокурора Шевченківського району Києва Сергій Горупа .
Так , перевіркою встановлено , що будівельник при реєстрації декларації навмисно занизив категорію складності і побудував мансарду на даху будинку без погодження Управління охорони культурної спадщини виконавчого органу КМДА Прокуратура Шевченківського району столиці завершила перевірку законності зведення мансарди на даху будинку за адресою вул. Ярославів Вал, 14-д.

За її результатами, відомство внесло подання керівництву Інспекції державного архбудконтролю в Києві з вимогою скасувати виданий дозвіл на проведення будівельних робіт. Про це повідомив перший заступник прокурора Шевченківського району Києва Сергій Горупа.

Так, перевіркою встановлено, що будівельник при реєстрації декларації навмисно занизив категорію складності і побудував мансарду на даху будинку без погодження Управління охорони культурної спадщини виконавчого органу КМДА. 

Раніше повідомлялось, що киянин побудував дачу на даху багатоповерхівки.