Реєстрація /

Що таке відеоролик і як його замовити?

Зробити свій вибір на користь того чи іншого об’єкту нерухомості стало ще простіше. Окрім перегляду фото та віртуальних турів об'єктів, появилася можливість переглянути і повноцінний відеоролик про квартиру чи будинок, знятий професійним оператором з детальним аудіо-описом цього об’єкту.

Відеоролик дозволить якнайкраще ознайомитися з об'єктом – подивитися на його місцерозташування, оцінити якість ремонту та оздоблювальних матеріалів, стиль дизайну, техніку та меблі, з якими, можливо, продається чи здається в оренду квартира. А якщо мова про котедж, то подивитися також на територію довкола нього.

Аудіо-супровід відеоролика професійним диктором дозволить отримати відповіді на питання, які можуть виникнути під час перегляду. І все це за короткий час (тривалість відеоролика – не більше 3-х хвилин).

Безкоштовно* замовити унікальну послугу зі створення відеоролика може кожен продавець/орендодавець, що прискорить пошук  потенційних покупців і орендарів об'єкта нерухомості.

Замовити цю послугу можна, зателефонувавши: +380 (44) 499-40-10, або надіславши лист на адресу: vTour@frg.ua.

*Безкоштовно створити і розмістити відеоролик тур на порталі 100realty.ua можна за умови продажу/оренди об'єкту нерухомості при співпраці з нашими партнерами по цьому проекту - агентствами нерухомості «Благовіст» (тел. +380 44 537-07-07) чи Park Lane (тел. +380 44 392-22-22).