Реєстрація /

InCo home

InCo Home – українська інвестиційна компанія на ринку первинної нерухомості. Заснована у Києві у 2003 році. За час роботи компанія залучила інвестиції в будівництво понад 30 житлових комплексів і сотень тисяч квадратних метрів житлової та комерційної площі. InCo home – фінансовий партнер найбільших будівельних компаній України.

КУА «Інвест-Консалтинг» (юридична особа InCo home) має ліцензію на діяльність з управління активами інституційних інвесторів (діяльність з управління активами). В управлінні КУА інвестиційні фонди фінансування будівництва об'єктів нерухомості в Україні. У 2018 році КУА провела публічну зміну власників. В результаті власниками компанії з управління активами «Інвест-Консалтинг» стали Роман Бєлік та Богдан Серотюк.

До активів компанії сьогодні входять десятки завершених об'єктів, а також об'єкти на стадії будівництва. Діяльність компанії зосереджена у кількох напрямках інвестування будівництва житла: у середньому сегменті, а також у сегменті елітної нерухомості.

Партнерство InCo home з лідерами ринку будівництва первинного житла, для інвесторів нерухомості – це можливість прямої купівлі об'єкта та доступ до ексклюзивних переваг. А також це впевненість у надійності та захищеності своїх інвестицій у нерухомість.

Повний комплекс послуг партнерам-забудовникам у ланцюжку: фінансування – маркетинг – продажі – сервіс, дозволяє компанії формувати найбільш лояльні та вигідні пропозиції щодо співвідношення ціни та якості об'єктів.

Компанія працює тільки з забудовниками, які мають репутацію і довели високий ступінь відповідальності, вчасно вводячи в експлуатацію побудовані об'єкти.

Контакти

Телефон:
+38 (44) 303-96-56
Адреса:

м. Київ, вул. Сікорського, 1

г. Киев ул.Сикорского, 1