Реєстрація /

NOVBUD

NOVBUD - компанія-забудовник повного циклу з будівництва та продажу житлової нерухомості в передмісті Києва, що працює на ринку вже більше 11 років.

Прагнення компанії змінити уявлення українців про комфорт і створювати житло концептуально нового формату, з особливою сімейною атмосферою, де все необхідне - «під рукою», дозволило NOVBUD стати одним з лідерів будівельної галузі в країні.

На рахунку компанії вже більше 220 тис. Квадратних метрів зданого в експлуатацію житла і рівно стільки ж - на стадії реалізації.
У портфоліо компанії - один з найбільших житлових комплексів України ЖК «Петровський квартал», кращий комплекс комфорт-класу Київської області ЖК «Нові Теремки», затишний сімейний комплекс «Квартал Крюковщина» і абсолютно новий проект - котеджне містечко «Петровський квартал».

Ключовою цінністю будівельної компанії NOVBUD є дбайливе ставлення до природи і екосистемі, в якій знаходяться її житлові комплекси. Компанія дбає про навколишнє середовище, створюючи і інтегруючи зелені зони в житлові комплекси. Після здачі об'єктів в експлуатацію для жителів реалізується яскрава програма дозвілля, працюють комфорт та консьєрж-сервіси. Разом з житловими будинками компанія створює розвинену інфраструктуру для комфортного життя в нових будинках.

NOVBUD має ряд нагород, серед яких «Надійний забудовник Київської області» та «Зірка Конфедерації» як партнера Конфедерації будівельників України. В рамках церемонії нагородження премією IBuild від Конфедерації будівельників України ЖК «Петровський квартал» був відзначений премією «Кращий житловий комплекс формату« Місто в місті ». У 2018 році «Петровський квартал» став лауреатом 22-ї загальнонаціональної програми «Людина року - 2017».

Новобудови: 3

Контакти

Телефон:
+380 (96) 565-5-565
Адреса:

Київська область, Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 2В

Киевская область, Петропавловская Борщаговка, ул. Соборная, 2В