Реєстрація /

Perfect Group

Perfect Group – це бренд українського ринку нерухомості, який об'єднав під одним ім'ям 30 компаній будівельної галузі. Структура компанії представлена ​​архітектурними та проектними бюро, девелоперськими компаніями, виробничими, фінансовими компаніями, експертними групами, що здійснюють нагляд за проектами, а також обслуговуючими організаціями. Об'єднання в компанію повного циклу дозволяє здійснювати найвищий контроль над якістю, термінами будівництва і рівнем обслуговування завершених об'єктів.

За 27 років роботи в Україні, «Perfect Group» побудувала 84 житлових комплексу на 14442 квартири і 1041721 м2. Група компаній «Perfect Group» вже розширила свій вплив на 15 міст і 7 областей України.

«Perfect Group» веде проекти від класу «Економ +» до «Преміум».

Проекти компанії «Perfect Group»

ЖК «Французький квартал» і ЖК Позняки-4-А, (спільно з «Київміськбуд»), ЖК Чарівне місто (спільно з корпорацією «Укрбуд»), ЖК «V Квартал», ЖК «Вудсторія», ЖК «Лебединий», ЖК «The Garden», ЖК «Поліська», ЖК «Будинок на Бориспільській», ЖК «Rybalsky» (спільно з «Київміськбуд» і «Riverside Development», ЖК Kandinsky Odessa Residence, клубний будинок BEZALEL.

Проекти в передмісті Києва

ЖК «Княжа гора» і ЖК «Берегиня» у Вишгороді, ЖК «Київський шлях» в Борисполі, ЖК «Будинок на Єськова» в Чернігові. В найближчих планах компанії створення ЖК «Terracotta» між ст. метро «Бориспільска» та «Вирлиця».

На сьогоднішній день в інвестиційному портфелі компанії знаходяться проекти загальною складністю понад 500 т кв. м.

Наша місія ми бачимо не просто будівництво прекрасних будинків, по суті - ми створюємо нову реальність для життя сучасної сім'ї. І цей принцип ми дотримуємося у всьому: від ідеї проекту, яка передбачає всі потреби майбутніх мешканців, до пост продажного сервісу. Ми супроводжуємо клієнтів від моменту укладання угоди до в'їзду в нову квартиру, а також, обслуговування вже зданих будинків, щоб їх мешканці могли комфортно жити вже в своїх будинках, не турбуючись побутовими проблемами.

Все повинно бути Perfect - тобто ідеально!

Новобудови: 8

Контакти

Телефон:
+38 (044) 357-75-27
Адреса:

м. Київ, Саперне Поле, 14/55

Київ, Саперне поле, 14/55