Реєстрація /

Портал «Столична нерухомість» 100realty.ua надає клієнтам нові можливості та індексує ціни на пакети оголошень

Наша команда робить новий крок з розвитку порталу «Столична нерухомість» 100realty.ua – покращуємо сервіси для клієнтів та розширюємо можливості для просування оголошень.

Шановні клієнти та відвідувачі порталу «Столична нерухомість» 100realty.ua, повідомляємо про зміни у роботі порталу, які вже впроваджені та почнуть діяти з 4 березня 2024 року.

Що змінилося для користувачів порталу

На сайті запроваджені додаткові маркери для оголошень, які ви можете обрати після публікації оголошення в особистому кабінеті. До позначок «Вивести в ТОП» та «Преміум-статус» додалися:

  • «Терміновий продаж» – оголошення буде позначено як об'єкт, який терміново продається. Статус «Терміновий продаж» буде позначено при перегляді оголошення.
  • «Без комісії» – оголошення буде позначено як об'єкт, за яким покупець чи орендар не сплачує комісії рієлтору. Знайти такі оголошення можна за допомогою спеціального фільтра під час пошуку, також статус «Без комісії» буде позначено при перегляді оголошення.
  • «Від власника» – оголошення буде позначено як об'єкт, який пропонує власник нерухомості. Знайти такі оголошення можна за допомогою спеціального фільтра під час пошуку, статус «Від власника» буде позначено червоним маркером у пошуковій видачі та при перегляді оголошення.
  • «Є торг» – оголошення буде позначено як об'єкт, за яким доступна знижка від заявленої ціни. Статус «Є торг» буде позначено при перегляді оголошення.
  • «Готовий до продажу» – оголошення буде позначено як об'єкт, який готовий для швидкого оформлення угоди. Статус «Готовий до продажу» буде позначено при перегляді оголошення.
оголошення з нерухомості

Як знайти оголошення від власника та без комісії

Завдяки новим фільтрам «Без комісії» та «Від власника» користувачі порталу тепер зможуть швидко знайти оголошення, які пропонує власник об'єкту нерухомості або об'єкт, що пропонується на продаж чи в оренду без комісії.

Для цього у пошуковій формі з продажу або ж оренди нерухомості потрібно поставити галочки у відповідному фільтрі та натиснути кнопку «Пошук».

квартира без комісії

У пошуковій видачі об'єкт від власника буде вирізнятися помітним маркером, який вказав автор оголошення. Інші маркери будуть вказані у пошуковій видачі та під час перегляду оголошення.

Зміни у особистому кабінету та на сторінці автора оголошень

Для наших клієнтів – авторів оголошень – в Особистому кабінеті додалося поле, де вказується сума витрат. Також кожен користувач отримав можливість додати своє фото – у налаштуваннях особистого кабінету ви можете завантажити файл у форматі png, gif, jpg або jpeg та розміром до 1 МБ (зображення понад 480x480 пікселів будуть змінені у розмірах). Ваше фото або аватар користувачі побачать після переходу на сторінку «Всі оголошення автора».

автор оголошення з нерухомості

Індексація цін на пакети оголошень

Звертаємо вашу увагу, що з 4 березня відбудуться зміни й у вартості пакетів оголошень на  порталі «Столична нерухомість» 100realty.ua:

  • Пакет 1 оголошення – зараз 20 грн/30 днів – збільшується до 30 грн/30 днів.
  • Пакет 5 оголошень – зараз 59 грн/30 днів – збільшується до 79 грн/30 днів.
  • Пакет 10 оголошень – зараз 129 грн/30 днів – збільшується до 159 грн/30 днів.
  • Пакет 20 оголошень – зараз 249 грн/30 днів – збільшується до 289 грн/30 днів.
  • Пакет 40 оголошень – вартість 479 грн/30 днів не змінюється.
  • Пакет 50 оголошень – вартість 599 грн/30 днів не змінюється.
  • Пакет 100 оголошень – вартість 1299 грн/30 днів не змінюється.

Зауважимо, що це перше підвищення цін на пакети оголошень з липня 2019 року (з вересня 2021 року на порталі можлива публікація оголошень лише на платній основі).

Просимо надсилати свої питання, пропозиції та зауваження на пошту info@100realty.ua або support@100realty.ua. Комунікація з користувачами порталу також відбувається через особисті повідомлення на сторінці 100realty.ua у Facebook.

Источник