Реєстрація /

Чорна п'ятниця – час підготуватися до новосілля

З 21 по 28 листопада Чорна п'ятниця 2022 – саме час для облаштування комфортного житла. При одиничній покупці економія не така помітна. А от при оптових придбаннях на розпродажі сума, заощаджена завдяки «чорним» знижкам, приємно вражає. Кому, як не новоселам, знати скільки різної побутової техніки за раз потрібно купити в нову квартиру.

Продаж побутової техніки для дому.

Техніка «першої необхідності» для кожного своя: хтось не може жити без телевізора, а хтось – без ігрової приставки. Але є обладнання категорії must have.

Холодильник

Сучасний холодильник:

  • піклується про збереження товарів;
  • економно споживає електроенергію;
  • підтримує оптимальну температуру у камерах;
  • не потребує ручного розморожування завдяки системі No Frost.

Для сім'ї з малюками буде корисною опція захисту (блокування) від дітей. Зручно, якщо в холодильнику є поличка для горизонтального розміщення пляшок і складана полиця, щоб спокійно розмістити в камері суп у каструлі, великий кавун або компот у високому глеку.

Кухонна плита

Якщо ви стали щасливим власником квартири з просторою кухнею, то вибирайте будь-яку плиту з бажаним набором функцій. Для маленької кухоньки бажано підібрати варочну панель. Моделі «Доміно» оснащені двома конфорками, яких достатньо для приготування обіду на трьох осіб. Духовку замінить мікрохвильова піч або сковорода для тушкування і запікання з кришкою.

Модно та стильно виглядають варочні поверхні зі склокераміки. Але вони вимогливі у догляді. Панелі з нержавіючої сталі скромніші зовні, проте простіше відмиваються від забруднень.

Чорна п'ятниця 2022 – час для облаштування житла

Пральна машина

Фронтальна чи вертикальна? Машинка з вертикальним завантаженням дозволяє відкривати люк, який знаходиться не збоку, а зверху, будь-якої миті прання можна докидати в барабан забуту річ. В іншому набір функцій моделей аналогічний. Значно полегшують домашню роботу опції:

  • сушіння для видалення з речей зайвої вологи;
  • легке прасування для акуратного випрямлення білизни;
  • відпарювання для дезінфекції та прання без заломів;
  • швидке прання для футболок, блуз, шкарпеток, нижньої білизни.

Пилесос

Пошукайте у Чорну п'ятницю за знижками робот-пилосос. Їх програмують на прибирання кімнати у певні дні та у певний час доби. Крім того, в додатку є функція зонування приміщення, що створює віртуальні стіни (наприклад, щоб робот не наближався до кімнати дитини або лежанки кота).

Источник