Реєстрація /

Інвестиційна група MOLODIST

Можна просто зводити будинки, а можна діяти як компанія «Molodist» – реалізовувати унікальні проекти, створюючи максимально комфортні місця для життя та розвитку бізнесу.

Наша команда працює над усіма процесами, починаючи з проектування. Будівництво об’єктів, контроль якості виконання робіт, закупівля матеріалів, реалізація нерухомості, її обслуговування. Ми контролюємо всі етапи, чітко пропрацьовуємо алгоритм дій, щоб створювати дійсно якісний продукт.

Володимир Карплюк та Антон Мирончук – засновники компанії «Molodist», які мають багаторічний досвід у сфері нерухомості. Вони точно знають, що для того, аби створювати дійсно якісні ЖК, необхідно самостійно максимально зануритися у процес народження кожного комплексу – від вибору земельної ділянки до вручення ключів щасливим власникам квартир. Незалежність – ще один важливий елемент успішної реалізації проекту. У нас вона є – наявність повного арсеналу власної будівельної техніки забезпечує автономність Molodist, дозволяє завершувати всі роботи у чітко визначені терміни.

Наші проекти – це не просто зведення будинків. Ми дотримуємось концепції «місто в місті», продумуємо все до дрібниць, враховуючи різні вподобання та спосіб життя майбутніх мешканців. Повний пакет документів, використання якісних матеріалів для будівництва, оптимальні планування, зручні розташування ЖК, сучасні дизайнерські рішення в оформленні фасадів, під’їздів, стильне облаштування прибудинкових територій, відмінно розвинена інфраструктура комплексів – тут кожен відчує свою гармонію та європейський рівень життя.

Житлові комплекси компанії «Molodist» – це втілення прогресивних архітектурних рішень та турботи про кожного мешканця.

Новобудови: 4

Контакти

Телефон:
+380 (67) 787-94-34
Адреса:

08205, Київська обл., м. Ірпінь, вул. Соборна, 1-В

08205, Київська обл., м. Ірпінь, вул. Соборна, 1-В