Зарегистрироваться /

КМДА шукає інвестора для будівництва паркінгів

Всього пропонують звести 3 об'єкти.

КМДА оголосила конкурс на залучення інвестора для будівництва паркінгів загальною орієнтовною вартістю 48 млн. Грн. в Оболонському та Голосіївському районах Києва.

Інвесторам пропонують побудувати один підземний і два багаторівневих паркінгу з торгово-офісними центрами (ТОЦ) і ресторанами.

Один з об'єктів пропонують звести на 1,37 га на просп. Академіка Глушкова, 1 поблизу ст. м. «Виставковий центр» в Голосіївському районі Києва.

Орієнтовна вартість двоповерхового об'єкта будівництва загальною площею 10 тис. 600 кв. м складе 20 млн. грн. з урахуванням ПДВ.

Крім того, КМДА оголосила інвестконкурс на будівництво багаторівневого паркінгу з ТОЦ і рестораном на ділянці в 0,5088 га на просп. Оболонський, 6 в однойменному районі столиці.

Орієнтовна вартість триповерхового об'єкта будівництва загальною площею понад 7 тис. Кв. м складе 15 млн. грн. з урахуванням ПДВ.

Крім того, інвесторам пропонується участь в конкурсі з будівництва багаторівневого паркінгу з ТОЦ і рестораном на ділянці в 0,36 га на просп. Оболонський навпроти будинку № 20.

Орієнтовна вартість триповерхового об'єкта будівництва загальною площею 6 тис. 501 тис. Кв. м складе 13 млн. грн. з урахуванням ПДВ.

За умовами конкурсів, всі витрати по реалізації Будпроект фінансуються інвестором. Зокрема, передбачена сплата інвестором-переможцем конкурсу організатору коштів в розмірі 5% вартості інвестпроектів без урахування ПДВ на розвиток інженерно-транспортної інфраструктури Києва.

Сплата зазначеної суми буде здійснюватися трьома траншами: перший платіж в розмірі 25% від зазначеної суми повинен бути здійснений протягом 10 днів, другий - шести місяців з моменту укладення інвестдоговору, ще 50% - максимум протягом року.

Інвестор згодом зможе оформити право власності на зазначені об'єкти будівництва, крім інженерних мереж. Після здачі об'єкта в експлуатацію - право власності або користування земельною ділянками під ними.

Раніше повідомлялося, що під Європейською площею в Києві побудують підземний паркінг.

Теги