Реєстрація /

У Києві відновили роботу дитсадка у Дарницькому районі

Садок енергоефективний.

Відновив роботу дошкільний навчальний заклад № 652 на вулиці Бориспільській, 28/1 із групами для реабілітації дітей із дитячим церебральним паралічем (ДЦП).

Про це інформували в Дарницькій РДА.

Це вже другий дитсадочок, зданий «під ключ» у новому навчальному році. Його відкриття створило додаткові місця для діток із проблемами опорно-рухового апарату та зменшило навантаження на навчальні заклади району.

Дитсадок розрахований на 11 груп (210 місць), дві із яких – інклюзивні, розраховані на дітей віком 3-5 років та 4-7 років. Усі приміщення пристосовані для занять і прийому необхідних процедур. Дитячий садок не є медичною установою, однак у ньому створені умови для корекційної роботи: проведення лікувальної фізкультури та оздоровчих процедур.

Також там є чимало приміщень для відпочинку, навчання, оздоровлення та ігор: кімната для лего-конструювання, комп’ютерний клас, приміщення для уроків образотворчого мистецтва, зали для музичних занять, а також окремі зали для фізкультури і лікувальної фізкультури.

Стаття по темі: Купівля квартири у забудовника: безпечні і не дуже способи інвестування

Раніше повідомлялося, що у 2019-2021 роках реставрують комплекс стадіону «Старт». Ремонт торкнеться нежилих будівель на вулиці Шолуденка, 26-28/4 у Шевченківському районі.

Відповідне доручення дано розпорядженням КМДА № 1008.

Зокрема, замовником робіт визначено комунальне підприємство «Спортивний комплекс «Старт». Підприємство має забезпечити цього року розроблення проектної документації, проведення її експертизи та затвердження, а також подбати про отримання дозволів на проведення робіт від Міністерства культури України та Департаменту охорони культурної спадщини.

Джерело