Реєстрація /

У Дарницькому районі побудують нові стадіони


Побудують 2 стадіони.

У Дарницькому районі облаштовують шкільні стадіони, які розташовано по вул. Здолбунівській, 7-б та Княжому Затоні, 17-в.

Як зазначив Олександр Гончаров, депутат Київської міської ради, на своїй сторінці у мережі Facebook, під час робочої наради були обговорені результати та плани ремонтів стадіонів.

«До початку навчального року залишився місяць, і школи активно готуються до цієї дати. Так наразі тривають роботи з благоустрою стадіонів школи №62 та №111. За останній тиждень було впорядковано нові доріжки та облаштовано сучасне покриття на смузі перешкод. Також проводяться підготовчі роботи для встановлення футбольних воріт і кілець для баскетболу. На стадіоні школи №62 триває бетонування основ під спортивні майданчики», – зазначив депутат.

Олександр Гончаров додав, що представники підрядника роблять все, аби стадіони були готові якомога швидше.

Стаття по темі: Наскільки подорожчав ремонт квартири в Києві: порівнюємо ціни 2020 і 2018 року

Нагадаємо, що У Києві є можливість перевести житлове приміщення у нежитлове для ведення бізнесу двома способами – за спрощеним порядком, ухваленим Київською міською радою, або через отримання містобудівних умов та обмежень. Законодавства забороняє більше 10 видів бізнесу, які можна відкрити у житловій будівлі.

Раніше повідомлялося, що у січні–березні 2020року в Києві прийнято в експлуатацію 88,2 тис. кв. м загальної площі житлових будівель. Загальна площа прийнятого в експлуатацію житла в січні–березні порівняно з відповідним періодом попереднього року зменшилась на 49,4%.

Джерело