Register /

На Дегтярівському мосту завершили весь комплекс робіт (відео)

Відкрили заїзди та з’їзди з нього.

На Дегтярівському мосту завершили весь комплекс робіт. Зокрема, відкрили заїзди та з’їзди з нього. Проїзд для автотранспорту та трамваю шляхопроводом відкрили наприкінці минулого року.

«Об’єкт був збудований у 1963 році. І з тих пір його капітально не ремонтували.  Реконструкцію шляхопроводу розпочали в червні минулого року. Мостовики розібрали всі конструкції споруди та замінили на нові з покращеними характеристиками. Фактично побудували новий шляхопровід! Він на 1 метр вищий від свого попередника, що дає змогу проїзду великогабаритного транспорту. Також ширина споруди збільшилася з 28 метрів до 37 метрів. Довжина основного проїзду становить 544 метри. На сьогодні – це сучасна розв’язка, яка відповідає всім європейським стандартам. Зберегли трамвайну лінію, яка проходить уздовж вулиці Дегтярівської. За сучасними технологіями влаштували відокремлене трамвайне полотно з посилених монолітних плит, що забезпечує шумопоглинання від руху транспорту. Зробили все, аби нова споруда та зупинки відповідали критеріям безбар’єрності. Змонтували перильну огорожу, встановили антипаркувальні стовпчики. Здійснили роботи з озеленення та благоустрою території. Влаштували тротуари з велодоріжкою», – розповів мер Києва Віталій Кличко.

Раніше повідомлялося, що у Київській області повністю та частково із забезпеченням життєдіяльності вже відновили майже 17 тис. об'єктів. Основна частина, 15,3 тис. будинків, це приватні та багатоквартирні будинки.

Источник

Reading too

Архів матеріалів