Register /

«Київтеплоенерго» замінило 1-кілометрову ділянку зношеної тепломережі на житловому масиві Відрадний

Труби на цій ділянці прокладені близько півстоліття тому.

На вул. Любомира Гузара, що в Солом’янському районі, завершився ремонт розподільних теплових мереж. Теплоенергетики переклали майже кілометр зношених трубопроводів опалення та гарячого водопостачання.

Про це повідомляє КП «Київтеплоенерго».

Труби на цій ділянці прокладені близько пів століття тому і вже вичерпали свій експлуатаційний ресурс. Лише за минулий опалювальний сезон тут сталось дев’ять пошкоджень, на час усунення яких призупиняли теплопостачання для прилеглих багатоповерхівок.

Щоб забезпечити стабільне теплопостачання, повністю замінили трубопроводи опалення та гарячого водопостачання: проклали нові сталеві труби, виконали їх гідроізоляцію та утеплення, щоб збільшити термін експлуатації труб.

Роботи є частиною поточного ремонту, коли заміні підлягають лише аварійні зношені елементи тепломережі – трубопровід, теплоізоляція, залізобетонні конструкції тощо. Ремонт здійснюється в межах господарської діяльності підприємства без залучення додаткових бюджетних коштів.

Загалом усі роботи проводять у межах підготовки теплового господарства столиці до опалювального сезону. Відтак зросте надійність теплопостачання для чотирьох багатоповерхівок на вул. Любомира Гузара, де проживає близько тисячі киян.

Раніше повідомлялося, що у Київській області повністю та частково із забезпеченням життєдіяльності вже відновили майже 17 тис. об'єктів. Основна частина, 15,3 тис. будинків, це приватні та багатоквартирні будинки.

Источник

Reading too

Архів матеріалів