Реєстрація /

З Маріїнського парку приберуть торгівлю


Намети встановлені незаконно.

Департамент міського благоустрою Київської міськдержадміністрації доручив комунальному підприємству «Київблагоустрій» демонтувати 5 самовільно встановлених торгових наметів. Дві з них встановлені біля Літнього театру «Ракушка» в Маріїнському парку.

Також в Оболонському районі планується демонтувати лавку-автопричіп по ул.Скляренко, 5. У Шевченківському районі демонтажу підлягає лавка-автопричіп по просп. Перемоги, 48 (біля станції метро «Шулявська»). У Голосіївському районі планується демонтувати самовільно встановлену лавку-автопричіп по вул. Льва Толстого, 9.

Раніше депутати Київради направили директору Департаменту міського благоустрою КМДА Андрію Фіщуку, директору Департаменту земельних ресурсів КМДА Петру Оленич і голові комісії з перевірки інформації про об'єкти будівництва, які викликають суспільний резонанс на території Києва Володимиру Слончаку.

Крім того на території вирубують вікові дуби.

Стаття по темі: Київська інфраструктура: що реалізовано і що обіцяють зробити в 2019 році

Раніше повідомлялося, що Київська міська рада може розглянути нові правила розміщення кіосків у столиці.

Проект рішення передбачає можливість прибрати близько 70% МАФів у Києві до 2024 року. У документі мова йде про МАФи, які псують зовнішній вигляд міста і заважають комфорту громадян. Кіоски повинні бути прибрані з територій біля станцій метро, ​​біля зупинок громадського транспорту і ті, які розташовані вздовж основних транспортних магістралей.

Джерело