Реєстрація /

У Києві розпочали капітальний ремонт мосту на Повітрофлотському проспекті

Його не ремонтували майже 40 років.

У столиці розпочали ремонт ще одного «втомленого» об’єкту – шляхопроводу на Повітрофлотському проспекті.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

«Хочу також повідомити, що ми розпочали ремонт ще одного «втомленого» об’єкту – шляхопроводу на перетині проспекту Повітрофлотського та проспекту Перемоги. Він побудований в 1958 році. А останній ремонт там робили 38 років тому. Сьогодні працівники «Київавтодору» здійснюють заміну аварійних балок. Також відремонтують плиту проїжджої частини та тротуарів. Влаштують новий шар гідроізоляції та нове асфальтне покриття. Замінять систему освітлення. Завершити всі ці роботи ми плануємо у листопаді цього року», – повідомив Віталій Кличко.

Стаття по темі: Купівля квартири у забудовника: безпечні і не дуже способи інвестування

Раніше повідомлялося, що у 2019-2021 роках реставрують комплекс стадіону «Старт». Ремонт торкнеться нежилих будівель на вулиці Шолуденка, 26-28/4 у Шевченківському районі.

Відповідне доручення дано розпорядженням КМДА № 1008.

Зокрема, замовником робіт визначено комунальне підприємство «Спортивний комплекс «Старт». Підприємство має забезпечити цього року розроблення проектної документації, проведення її експертизи та затвердження, а також подбати про отримання дозволів на проведення робіт від Міністерства культури України та Департаменту охорони культурної спадщини.

Джерело