Реєстрація /

У Києві оброблятимуть дороги більш безпечними засобами

Вони вміщатимуть менше солі.

Київавтодор готовий до зимового утримання доріг.

Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Уже найближчими днями синоптики обіцяють погіршення погодних умов. У разі необхідності дорожники розпочнуть обробку покриття протиожеледними засобами, у випадку снігопаду – прибирання снігу. У першу чергу, це підйоми, спуски, мости і шляхопроводи, також магістралі міського і державного рівня. Для безпеки пішоходів прибиратимуть тротуари, – зазначив Микола Поворозник.

Він зауважив, що за інформацією комунальної корпорації «Київавтодор», наразі заготовлено 43 тис. тонн солі та 35 тис. тонн піску. Підготовлено до роботи 531 одиницю спеціалізованої техніки для цілодобових чергувань і змінної роботи. Наприкінці 2018 року отримано спецавтомобілі «ФОРД» для розподілення рідких протиожеледних реагентів та обладнання для приготування рідких протиожеледних реагентів. Техніка дозволяє оперативно обробляти дороги столиці рідкими реагентами і скоротити витрати солі.

Раніше повідомлялося, що інспектори з паркування розпочали контроль за оплатою паркувальних послуг. 

Відтепер за несплачену послугу на паркувальних майданчиках водії муситимуть сплатити штраф у 20-кратному розмірі від вартості 1 години паркування.

Передбачається дисконт у розмірі 50%, якщо водій сплатить штраф у 10-денний термін.

Як відомо, користування паркомайданчиками коштує 10, 7 або 5 грн за 1 годину в залежності від зони паркування. Номери паркувальних зон позначені на інформаційних щитах під знаками паркування.

Оплата послуг здійснюється виключно безготівково – за допомогою SMS, мобільних додатків, абонемента або паркомата.

Читайте також: Комерційна нерухомість в новобудовах Києва: прибуток вище, ніж від житла

Джерело