Реєстрація /

На станції «Контрактова площа» закрили один із вестибюлів


Замінюють турнікети.

На станції метро «Контрактова площа» у вестибюлі № 1 (у напрямку станції «Поштова площа») із 6 до 10 липня проходитимуть роботи із заміни турнікетів. На цей час вестибюль буде зачинений на вхід та вихід для пасажирів.

Про це повідомляє КП «Київський метрополітен».

Підприємство просить пасажирів врахувати ці зміни при плануванні маршрутів.

Нагадаємо, що сучасні турнікети вже встановлено на багатьох станціях. Вони приймають усі електронні способи оплати проїзду: qr-квиток, транспортну картку, картку киянина та безконтактну банківську картку.
«Київський метрополітен» перепрошує за тимчасові незручності і закликає пасажирів користуватися безконтактними способами оплати, а також дотримуватися карантинних заходів.

Стаття по темі: Наскільки подорожчав ремонт квартири в Києві: порівнюємо ціни 2020 і 2018 року

Нагадаємо, що У Києві є можливість перевести житлове приміщення у нежитлове для ведення бізнесу двома способами – за спрощеним порядком, ухваленим Київською міською радою, або через отримання містобудівних умов та обмежень. Законодавства забороняє більше 10 видів бізнесу, які можна відкрити у житловій будівлі.

Раніше повідомлялося, що у січні–березні 2020року в Києві прийнято в експлуатацію 88,2 тис. кв. м загальної площі житлових будівель. Загальна площа прийнятого в експлуатацію житла в січні–березні порівняно з відповідним періодом попереднього року зменшилась на 49,4%.

Джерело