Реєстрація /

На проспекті Перемоги облаштують кемпінг

Роботи проведуть за кошти інвестора.

У Святошинському районі на проспекті Перемоги облаштують майданчик для тимчасової стоянки автотуристів. До реалізації проєкту планують залучити інвестора. 

Про це йдеться в розпорядженні КМДА № 785.

Кемпінг буде розташований на проспекті Перемоги навпроти вулиці Миколи Ушакова. Орієнтовна площа ділянки становить 0,7 га. Попередньо, проєкт передбачає встановлення зблокованих тимчасових споруд для приміщення адміністрації, вбиралень, душових та охорони. На території також передбачено розташування наметового містечка та автокемперів. Для активного відпочинку кемпінг буде облаштовано дитячим та спортивними майданчиками з вуличними тренажерами.

Реалізація проєкту спрямована на створення рекреаційної, туристичної інфраструктури та організацію місця відпочинку.

Стаття по темі: Купівля квартири у забудовника: безпечні і не дуже способи інвестування

Раніше повідомлялося, що у 2019-2021 роках реставрують комплекс стадіону «Старт». Ремонт торкнеться нежилих будівель на вулиці Шолуденка, 26-28/4 у Шевченківському районі.

Відповідне доручення дано розпорядженням КМДА № 1008.

Зокрема, замовником робіт визначено комунальне підприємство «Спортивний комплекс «Старт». Підприємство має забезпечити цього року розроблення проектної документації, проведення її експертизи та затвердження, а також подбати про отримання дозволів на проведення робіт від Міністерства культури України та Департаменту охорони культурної спадщини.

Джерело