Реєстрація /

На Подолі за 58,5 мільйонів продають офіс збанкрутілого банку

Будівля в історичному центрі знаходиться на балансі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб

Колишній офіс ПАТ«БАНК «Київська Русь», що знаходиться в історичному центрі Києва, виставили на торги. Відповідна інформація розміщена на сайті Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

«Фонд гарантування виставив на відкриті торги нежитлову будівлю, що перебуває на балансі ПАТ«БАНК «Київська Русь» загальною площею – 1403.2 кв. м. та понад 1100 одиниць основних засобів», – йдеться в повідомленні ФГВФО.

Як зазначає Фонд гарантування вкладів фізичних осіб, торги проходитимуть за голландською моделлю аукціону на майданчику ProZorro.Продажі. Приміщення колишнього офісу ПАТ«БАНК «Київська Русь» розташоване за адресою: вул. Хорива, 11-А, в історичному центрі Києва, за кілька кроків від станції метро «Контрактова площа».

Згідно з інформацією, початкова ціна лоту – 58,45 мільйона гривень. Дата проведення аукціону – 25 липня 2019 року, початок о 09:42. Кінцевий термін подання цінових пропозицій – 25 липня 2019 року до 16:27. 

Стаття по темі: Офісна і торговельна нерухомість Києва: попит зростає, а з ним і орендні ставки

Раніше повідомлялося, що за результатами аукціонів, які відбулися в електронній торговій системі «Прозорро.Продажі», до оформлення готові чотири об’єкти в місті Києві. Зокрема, лише за приміщення на вулиці Михайла Грушевського, 3 ціна зросла у понад 57 разів.

Джерело