Реєстрація /

На Деміївці тепер не зникатиме світло

Начали реконструкцию местного распределительного пункта.

Розпочали реконструкцію місцевого розподільчого пункту.

До кінця року на столичній Деміївці ДТЕК Київські електромережі повністю реконструює розподільчий пункт № 187. У ньому оновлять електричне обладнання та встановлять сучасні електронні системи діагностики, зв’язку та керування. Це підвищить якість і надійність електропостачання клієнтів Голосіївського району столиці.

В ході реконструкції РП-187, що знаходиться за адресою проспект Науки, 4, будуть замінені комірки розподільчого устаткування, вимикачі та трансформатори власних потреб. У розподільчому пункті змонтують шафи оперативного струму, сучасні системи дистанційного управління (телемеханіку), обліку та зв’язку, щити постійного струму, нову охоронну сигналізацію й інше електричне обладнання.

В реконструкція інвестують 8 млн. грн.

Необхідність реконструкції розподільчого пункту викликана його моральним, фізичним зносом та неспроможністю справлятися із зростаючими запитами клієнтів.

Стаття по темі: Коронавірус і ринок нерухомості Києва: що відбувається і що буде далі

Раніше повідомлялося, що зима 2019/2020 була найтеплішою за останнє десятиліття. Це вплинуло на зменшення споживання природного газу для забезпечення міста теплом і гарячою водою. У цьому опалювальному сезоні Київтеплоенерго закупило 1,05 млрд куб. м газу на суму 5,5 млрд грн. Натомість у минулому сезоні було спожито 1,17 млрд куб. м загальною вартістю 8,7 млрд грн.

Джерело