Реєстрація /

Киянам показали відео реконструкції стадіону в Оболонському районі

Роботи тривають і на декількох інших стадіонах у столиці.

У Києві триває реконструкція міжшкільного стадіону в Оболонському районі, на якому займаються учні двох шкіл – № 194 та № 252. Про це повідомив Віталій Кличко та оприлюднив відео про те, як триває реконструкція.

Він зазначив, що стадіоні, який оновлюють, вже готові футбольне та поле для міні-футболу. Їх встелили штучним газон. Також встановлюють трибуни, зводять боксерський ринг. Облаштують на стадіоні і сучасні бігові доріжки, майданчик для стрибків у висоту. На окремому майданчику вже встановили тренажери. На фінальній стадії роботи з будівництва корпусу, де можна буде займатися спортом у зимовий період. Тобто, після оновлення це буде не тільки стадіон, а багатофункціональний спортивний комплекс.

«Така ж реконструкція триває і на стадіонах шкіл № 4, № 256 та № 201. На кожному з цих об’єктів встановлюють камери відеоспостереження та антивандальні металеві сітки. Крім школярів, – зранку і в вечірній час – тренуватися на цих стадіонах зможуть і дорослі мешканці навколишніх будинків», – підкреслив Віталій Кличко.
 

Стаття по темі: Купівля квартири у забудовника: безпечні і не дуже способи інвестування

Раніше повідомлялося, що у 2019-2021 роках реставрують комплекс стадіону «Старт». Ремонт торкнеться нежилих будівель на вулиці Шолуденка, 26-28/4 у Шевченківському районі.

Відповідне доручення дано розпорядженням КМДА № 1008.

Зокрема, замовником робіт визначено комунальне підприємство «Спортивний комплекс «Старт». Підприємство має забезпечити цього року розроблення проектної документації, проведення її експертизи та затвердження, а також подбати про отримання дозволів на проведення робіт від Міністерства культури України та Департаменту охорони культурної спадщини.

Джерело