Реєстрація /

Біля універсаму «Позняки» прибрали стихійну торгівлю та сміття


Вивезли два трактори сміття.

Біля універсаму «Позняки» прибрали стихійну торгівлю та вивезли сміття, яке залишили торгівці. Вивезено 2 трактори накопиченого сміття.

Про це повідомили у Дарницькій РДА.

Інспекторами відділу контролю за благоустроєм та охорони навколишнього середовища Дарницького району забезпечено вільний прохід тротуарами вздовж вулиці Анни Ахматової.

Стаття по темі: Київська інфраструктура: що реалізовано і що обіцяють зробити в 2019 році

стихийная торговлястихийная торговля

Раніше повідомлялося, що нові правила розміщення МАФів у столиці мають бути чесними та прозорими. І Київрада повинна ухвалити рішення, що забезпечить конкурентність і відкритість роботи підприємців. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко.

«Наше завдання – запровадити прозорі, єдині для всіх, правила та чесну конкуренцію щодо розміщення МАФів у столиці. Аби повністю прибрати елемент корупції, аби чиновники в цю систему не втручалися, аби не було преференцій для окремих підприємців. Всі повинні працювати в рівних умовах», – наголосив Віталій Кличко. 
Планується, що кіоски будуть прибрані з площ біля метро, вздовж основних транспортних магістралей та біля зупинок громадського транспорту. Бо це також безпека та комфорт мешканців міста.

Джерело