Реєстрація /

Орендодавці столичного ринку нерухомості розширили спектр послуг

Стали пропонувати навіть реєстрацію в орендованій квартирі.

 

Орендодавці столичного ринку нерухомості розширили спектр слуг
Стали пропонувати навіть реєстрацію в орендованій квартирі.
Орендодавці на київському ринку нерухомості розширили спектр послуг, що надаються: «ремонтні канікули» (для нежитлової нерухомості), безготівковий розрахунок, можливість реєстрації в квартирі. Про це повідомила Генеральний директор АН «Благовіст» Галина Мельникова.
Серед інших тенденцій - попит на об'єкти заміської нерухомості.
«Активний інтерес до об'єктів заміської нерухомості, який ми спостерігаємо в продажу, почав проявляти себе і на ринку оренди. Покупці, які придбали житло в популярних містах-супутниках, закінчили ремонти і сьогодні поповнили пропозицію, представивши орендарю якісний об'єкт за хорошою ціною. Такі квартири популярні, оскільки вони знаходяться в нових житлових комплексах зі своєю інфраструктурою і в містах з хорошим транспортним сполученням зі столицею », - коментує Галина Мельникова.
В цілому в серпні поточного року рівень витрат на оренду нерухомості в Києві зріс на 22%, склавши 246 тис. 219 дол. Проведено 429 угод, це на 21,5% більше, ніж минулого місяця.
Категорія об'єктів вартістю до 500 дол. США в міс. склала 56% від загального обсягу. У цій категорії представлені 1-2-кімнатні квартири в Печерському, Дніпровському, Дарницькому, Оболонському, Подільському, Шевченківському та Голосіївському районах.
У ціновому діапазоні 500-1 тис. Дол. В міс. було проведено 33% угод. У даній категорії фаворитами були 2-3 кімнатні квартири в Голосіївському, Дарницькому Печерському, Оболонському та частково в Солом'янському районі.
У сегменті від 1 тис. До 2 тис. 500 дол. В міс. частка угод склала 11%. У цьому діапазоні традиційно орендарів цікавили квартири, переважно, в Печерському (70% угод), Голосіївському, Подільському та Шевченківському районах.
Самим бюджетним варіантом, орендованим у серпні, стало нежитлове приміщення, площею 19 кв. м, без ремонту, на вул. Кулібіна в Святошинському районі за 2 тис. 500 грн. / Міс.
Найдорожчим об'єктом, орендованим у серпні в цьому ціновому діапазоні, стала 2-кімнатна квартира, площею 80 кв. м на вул. Бусловський (Струтинського) в Печерському районі, з авторським ремонтом, технікою і меблями преміум-класу, з можливістю реєстрації в квартирі, за 57 тис. 500 грн. / Міс.

Орендодавці на київському ринку нерухомості розширили спектр послуг, що надаються: «ремонтні канікули» (для нежитлової нерухомості), безготівковий розрахунок, можливість реєстрації в квартирі.

Про це повідомила Генеральний директор АН «Благовіст» Галина Мельникова.

Серед інших тенденцій – попит на об'єкти заміської нерухомості.

«Активний інтерес до об'єктів заміської нерухомості, який ми спостерігаємо в продажу, почав проявляти себе і на ринку оренди. Покупці, які придбали житло в популярних містах-супутниках, закінчили ремонти і сьогодні поповнили пропозицію, представивши орендарю якісний об'єкт за хорошою ціною. Такі квартири популярні, оскільки вони знаходяться в нових житлових комплексах зі своєю інфраструктурою і в містах з хорошим транспортним сполученням зі столицею», –коментує Галина Мельникова.

В цілому в серпні поточного року рівень витрат на оренду нерухомості в Києві зріс на 22%, склавши 246 тис. 219 дол. Проведено 429 угод, це на 21,5% більше, ніж минулого місяця.

Категорія об'єктів вартістю до 500 дол. США на міс. склала 56% від загального обсягу. У цій категорії представлені 1-2-кімнатні квартири в Печерському, Дніпровському, Дарницькому, Оболонському, Подільському, Шевченківському та Голосіївському районах.

У ціновому діапазоні 500-1 тис. дол. на міс. було проведено 33% угод. У даній категорії фаворитами були 2-3 кімнатні квартири в Голосіївському, Дарницькому Печерському, Оболонському та частково в Солом'янському районі.

У сегменті від 1 тис. до 2 тис. 500 дол. на міс. частка угод склала 11%. У цьому діапазоні традиційно орендарів цікавили квартири, переважно, в Печерському (70% угод), Голосіївському, Подільському та Шевченківському районах.

Найбюджетнішим варіантом, орендованим у серпні, стало нежитлове приміщення, площею 19 кв. м, без ремонту, на вул. Кулібіна в Святошинському районі за 2 тис. 500 грн./міс.

Найдорожчим об'єктом, орендованим у серпні в цьому ціновому діапазоні, стала 2-кімнатна квартира, площею 80 кв. м на вул. Бусловський (Струтинського) в Печерському районі, з авторським ремонтом, технікою і меблями преміум-класу, з можливістю реєстрації в квартирі, за 57 тис. 500 грн./міс.

Раніше повідомлялося, що кількість угод на ринку нерухомості Києва зросла.