Реєстрація /

Розпочато громадські обговорення зонінгу центру Києва

Можна висловити свої побажання.

У Департаменті містобудування та архітектури розпочинаються громадські слухання проекту Плану зонування території центральної частини Києва.

Зонінг розробляється окремо по кожній з семи планувальних зон, на які поділена територія міста. В першу чергу розроблено Зонінг центральної зони міста Києва, який складається з 22 томів. Перший том включає загальні положення, Схему зонування території Києва, а також таблиці, у яких зазначаються дозволені види використання територій та містобудівної діяльності, регламентні вимоги і обмеження, які діють у межах міста, наводяться найменування, кодові позначення територіальних зон, їх склад, межі та основне функціональне призначення.

Експозиція проектних матеріалів зонінгу розміщена у фойє колонної зали Київської міської ради, вул. Хрещатик, 36, 2 поверх. Процедура розгляду та врахування пропозицій громадськості до проекту триватиме до 31 січня 2015 року.

Пропозиції надаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, державних норм, стандартів та правил. 

Раніше повідомлялося, що у Солом'янському районі обговорять детальний план території.