Реєстрація /

Експерти прогнозують зростання кількості угод на готельному ринку

Обсяг досягне максимуму.

За прогнозами експертів JLL, в 2015 році світовий обсяг угод з готельною нерухомістю досягне восьмирічного максимуму і складе 65-68 млрд. дол. Таким чином, результат 2014 року в розмірі близько 60 млрд. євро буде перевищений на 15%.

Обсяг угод в регіоні EMEA (Європа, Близький Схід і Африка) в цьому році досягне 24 млрд. 700 млн. дол. Інвестиційна активність в Північній і Південній Америці буде найбільш високою і може збільшитися до 34 млрд. 500 млн. дол., у той час як показники Азіатсько-Тихоокеанського регіону прогнозуються на рівні 8 млрд. 500 млн. дол.

«Ринок готельної нерухомості продовжує зміцнюватися, і інвестори готові вступати в боротьбу за кращі активи. У нинішньому році ми очікуємо збільшення показника прибутковості на 5-8%, що служить добрим сигналом для сектора. У майбутньому ми прогнозуємо ще більш значну динаміку», – коментує виконавчий директор Hotels & Hospitality Group компанії JLL у світі Марк Уїнн-Сміт.

Очікується, що фонди прямих інвестицій з США та інвестори з Близького Сходу залишаться в числі провідних експортерів капіталу. Однак з точки зору щорічного зростання обсягів інвестованих коштів лідером буде Китай.

Раніше повідомлялось, що готельний ринок Києва перекошений в сторону дорогих готелів.