Реєстрація /

Український павільйон вперше представлять на міжнародній виставці торговельної нерухомості

Виставка пройде навесні.

У Лондоні 4 березня 2014 відбудеться одне з найбільш важливих заходів у сфері торговельної нерухомості – ICSC Retail Connections 2014.

Вперше в історії, на виставці Retail Connections 2014 буде представлений український павільйон у складі компаній Буд Хауз Груп і Eastgate Development.

Важливість даного заходу для українських девелоперів полягає в тому, що Retail Connections – це професійна платформа для встановлення міжнародних бізнес-зв'язків, залучення в країну нових брендів.

Щорічно близько 600 фахівців з усього світу приїжджають з метою знайти міжнародних партнерів, ознайомитися з новими тенденціями ринку – це власники великих міжнародних торгових мереж, девелоперів, агентів і представників роздрібної торгівлі.

На Retail Connection 2014 свої стенди представлять українські компанії: «Іммошан Україна», Українська Торгова Гільдія, українське представництво міжнародної компанії Multi Development, компанія Буд Хауз Груп і Eastgate Development, а також Colliers International, Jones Lang LaSalle.

Раніше повідомлялось, що всі бажаючі дізнались про нерухомість в Україні та закордоном.