Register /

ЖК «BURGUNDIA» та ЖК «BURGUNDIA 3» – комфортний простір для життя та дозвілля

В Ірпені триває зведення житлового комплексу ЖК «BURGUNDIA», територія якого стане частиною великого громадського простору.

Одна з сучасних тенденцій у будівництві – відмова від висотної забудови в межах міст, що вже існують. Вдалий приклад реалізації такого тренду – малоповерхові житлові комплекси ЖК «BURGUNDIA» та ЖК «BURGUNDIA 3», які в Ірпені зводять провідні будівельні компанії регіону: Товариство «Відважних» та Інвестиційна група «MOLODIST».

Комплексний проєкт дозволить «вписати» комфортні ЖК в міську забудову та зробити їх частиною сучасного громадського простору.

ЖК «BURGUNDIA» передбачає зведення п'яти сучасних будинків висотою у п'ять-сім поверхів. Не дивлячись на низькоповерхову забудову кожен з будинків буде оснащений ліфтами. Фасадні приміщення віддадуть під комерцію, що дозволить отримувати побутові послуги та купувати продукти безпосередньо на території ЖК. Привабливою особливістю обох комплексів є різноманітне планування квартир – з балконами, лоджіями, терасами.

Променад з фонтанами – частина громадського простору у ЖК «BURGUNDIA» та ЖК «BURGUNDIA 3»

Справжньою «фішкою» ЖК «BURGUNDIA» та ЖК «BURGUNDIA 3» стане велика прогулянкова алея з фонтанами, яка простягнеться від вул. Західної в Ірпені до річки Буча та урочища «Пилипів Потік». Новий сучасний мікрорайон отримає своє «серце» та магніт для мешканців міста – променад площею 1,34 га, де можна буде гуляти, бігати, відпочивати біля фонтану або в тіні дерев.

проєкт променаду в Ірпіні

Проєкт променаду розробили ІГ «MOLODIST» та Товариство «Відважних» у співпраці з архітектурним бюро Vovk+Partners Architects, яке також відповідальне за створення набережної на Озері Мистецтв та благоустрій біля ЖК «RIVER PORT».

променад в Ірпіні

Крім цього, в Ірпені архітектурне бюро вже взяло участь у розробці:

  • концепції благоустрою скверу з інсталяцією графіті Бенксі на вулиці Северинівській,
  • передпроєктної пропозиції розширення та благоустрою частини парку «Покровський» вздовж Алеї Героїв АТО,
  • проєкту (стадія «ескіз») з відновлення та розвитку Ірпінської громади в рамках Irpin Reconstruction Summit.

Що буде розташоване вздовж променаду:

  • дитячий парк розваг,
  • паркур-парк,
  • спеціальна велосипедна траса – памп-трек,
  • відкритий кінотеатр,
  • дитяча скелелазна гірка,
  • зона відпочинку,
  • дитячий та спортивний майданчики.

Вздовж прогулянкової алеї будуть розміщені архітектурні об’єкти та скульптури, ландшафтні дизайнери вже спланували місця для зелених насаджень та породи дерев, які прикрасять цей громадський простір.

Що потрібно знати про ЖК «BURGUNDIA» та ЖК «BURGUNDIA 3»

ЖК Бургундія

«BURGUNDIA» та «BURGUNDIA 3»– житлові комплекси комфорт-класу, проєкт яких передбачає затишні двори з місцями відпочинку для дорослих та дітей. Об’єкти зводяться за форматом «місто в місті», який передбачає максимальний комфорт для власників житла.

Планування всіх квартир – з балконами, лоджіями або терасами дозволяє майбутнім мешканцям ЖК «BURGUNDIA» та ЖК «BURGUNDIA 3» облаштувати на свій вибір лаунж-зону, кабінет, мінізал для йоги та інше.

Якість забудови відповідає європейським стандартам, а готові квартири будуть максимально готові для заселення:

  • стіни – гіпсова штукатурка, готова під шпалери,
  • підлога - лазерна стяжка, готова для підлогового покриття.

Комунікації:

  • водопостачання, електропостачання – заведені у квартиру,
  • лічильники – на газопостачання/світло/водопостачання,
  • індивідуальне опалення - двоконтурний газовий котел.

Вікна – п’ятикамерний профіль, двокамерний склопакет.

Вхідні двері – металеві, з МДФ накладкою.

Дах рівний, утеплювач по даху – 25 мм (мінеральна вата).

Цокольний поверх з оздобленням, всі комунікації заведені в приміщення, лічильники на водопостачання, електропостачання, висота стелі – 3 метри.

Акція на квартири у ЖК «BURGUNDIA»

квартири у ЖК Burgundia

Саме зараз діє приваблива акція на квартири у ЖК «BURGUNDIA». Будівельна компанії встановила знижку в еквіваленті 50 доларів/кв.м на всі квартири при 100% оплаті або у ж у розстрочку на шість місяців з внеском від 50%.

Безвідсоткова розстрочка доступна строком на один рік при базовій ціні квадратного метру.
Увага: житловий комплекс акредитований у державних програмах єОселя та єВідновлення.

Акційні розтермінування на квартири у ЖК «BURGUNDIA 3»

ЖК BURGUNDIA 3

У ЖК «BURGUNDIA 3» діє акційне розтермінування на 10 квартир. При оплаті першого внеску в розмірі 40% від вартості квартири ціна за квадратний метро буде складати 37 206 грн (еквівалент 900 доларів). На решту суми доступне розтермінування до 48 місяців.

Саме зараз будівельна компанії встановила знижки на квартири при 100% оплаті ціна на студію складатиме 33 072 грн (еквівалент 800 доларів), а на двокімнатну квартиру – 31 832 грн (еквівалент 770 доларів).

Источник

Reading too

Архів матеріалів