Register /

Нова акція від Мережі Ланет: 6 місяців по 99 гривень

Чи може стабільний і швидкий інтернет в Київській області коштувати лише 99 гривень на місяць? З Мережею Ланет це цілком реально!

Встигніть скористатися вигідною акційною пропозицією, щоб відчути всі переваги якісного оптичного інтернету від надійного провайдера.

6 місяців користування послугою інтернету всього за 99 грн/місяць

Інтернет-провайдер Мережа Ланет оголошує про старт акції «6 місяців по 99 гривень», яка триватиме до 31 травня включно. Завдяки вигідній пропозиції ви матимете змогу насолоджуватись безмежними можливостями швидкісного інтернету за символічну абонплату — лише 99 гривень на місяць. Це дозволить максимально оптимізувати витрати й отримувати максимальну користь від користування послугами провайдера.

Щоб скористатися вигідною пропозицією, новому користувачеві потрібно:

  • вибрати один з акційних тарифів на сайті провайдера;
  • замовити його підключення, заповнивши заявку онлайн;
  • дочекатися прибуття майстра за вашою адресою.

Не пропустіть нагоду отримати доступ до швидкісного та стабільного інтернету за мінімальною ціною. Слід зазначити, що взяти участь у цій акції можуть лише нові абоненти Мережі Ланет, які мешкають у Київській області.

Чому абоненти вибирають інтернет від Мережі Ланет

Користуючись послугами Мережі Ланет, абоненти отримують такі суттєві переваги:

  • підключення до мережі за допомогою інтернет оптоволокна – сучасною технологією з необмеженими можливостями;
  • збереження стабільного доступу до інтернету навіть тоді, коли відсутнє електропостачання;
  • висока швидкість передачі даних, щоб абоненти могли не обмежувати себе у використанні інтернету для різноманітних цілей, як-от віддалена робота, навчання, розваги та спілкування з близькими;
  • надійність з’єднання у будь-який час доби, навіть під час підвищеної завантаженості мережі;
  • можливість вигідно придбати потрібне обладнання (роутери, ТВ-приставки, джерела безперебійного живлення, адаптери тощо) напряму у провайдера;
  • наявність зручного особистого кабінету, де абоненти можуть легко керувати своїм тарифом, перевіряти споживання трафіку й отримувати актуальну інформацію щодо послуг;
  • професійна технічна підтримка клієнтів, фахівці якої працюють цілодобово й надають оперативну допомогу абонентам.

Щоб підключити інтернет на вигідних умовах та отримати додаткову консультацію, звертайтеся до операторів Мережі Ланет за вказаними контактами:

info@lanet.ua

(0800) 508-508

Источник

Reading too

Архів матеріалів