Register /

Інвестиційна група «MOLODIST» увійшла до десятки найактивніших забудовників Київщини за рейтингом ЛУН

Інвестиційна група «MOLODIST» увійшла до десятки найактивніших забудовників Київщини за рейтингом ЛУН.

Про це повідомив голова Інвестиційної ради Ірпеня, співзасновник Фонду відродження Ірпеня Володимир Карплюк.

«Інвестиційна група «MOLODIST» ввела в експлуатацію 116 883 тис. кв. м житла в Київському регіоні від початку повномасштабного вторгнення, увійшовши в десятку найбільших забудовників у Києві та області, посівши 8 місце.

За даними рейтингу «ЛУН» від початку повномасштабного вторгнення і до кінця 2023 року компанія ввела в експлуатацію 1 816 квартир у чотирьох житлових комплексах («Атмосфера», «Молодість», «Олімп», «Irpin City»), ще 2 920 квартир перебувають на стадії будівництва», – йдеться у повідомленні.

рейтинг забудовників

У 2023 році сотні родин вже змогли отримали ключі від свого нового житла в ІГ «MOLODIST», а підприємство змогло показати високі результати на Київщині. Для цього команда компанії системно працювала над реалізацією раніше прийнятої стратегії розвитку в умовах війни та високої невизначеності, пропонувала ринку найпопулярніші формати квартир, робила свої ЖК ще затишнішими і продуманими, особливо у контексті відновлення та втілення нових архітектурних рішень.

Як стало відомо,  ІГ «MOLODIST» стала ще й одним з найбільших за обсягами покупців готового бетону у Київському регіоні, з об’ємом 28 801 кубометрів. А це, 2880 машин бетону, якщо взяти середній показник місткості бетоновозу у 10 кубометрів!

засновники ІГ MOLODIST

«Попри всі виклики цього часу, ІГ «MOLODIST» є одним із лідерів в будівельній сфері Київського регіону, продовжує активно будувати та виконує свої зобовʼязання перед інвесторами, відновлює обʼєкти та запускає нові», – підсумував Володимир Карплюк.

Довідково

засновники ІГ MOLODIST

ІГ MOLODOST є результатом колаборації двох великих девелоперів передмістя Києва. Після запуску бренду ІГ MOLODIST є чи найбільшим забудовником Київської області та може гарантувати інвесторам вчасне виконання взятих зобов'язань.

Створення майбутнього лідера ринку стало можливим завдяки об'єднанню зусиль Володимира Карплюка та Антона Мирончука – засновників компанії Molodist. Уставний фонд компанії дорівнює 100 мільйонів гривень, що одразу дозволило запустити кілька успішних проєктів. В доробку забудовника вісім житлових комплексів, найвідоміші з них:

Досвід, набутий раніше, дозволив швидко сформувати головні конкурентні переваги ІГ MOLODIST.

  • висока якість житла,
  • сучасні концепції ЖК,
  • розумні ціни без переплат,
  • гарантія здачі квартир.
Источник

Reading too

Архів матеріалів