Реєстрація /

Всі столичні котельні та станції теплопостачання готові до опалювального сезону


Зробили ремонти.

«Київтеплоенерго» виконало цьогорічну програму ремонтів та підготувало до осінньо-зимового період 2020-2021 столичні станції теплопостачання і котельні в усіх районах Києва. Оновлене обладнання пройшло випробування.
 
Основні види робіт, які виконувалися, мають різні ступені складності: це ремонт котлів, систем горіння, насосів, газо- й теплопроводів, димових труб та іншого обладнання, за допомогою  якого виробляється тепло для киян. У опалювальний сезон усі котельні та станції теплопостачання міста генерують до 50 % загального обсягу теплової енергії для потреб Києва.

Серед найбільших об’єктів, де проводились ремонти: районні котельні «Виноградар», «Микільська Борщагівка», «Нивки», «Молодь», «Відрадний», «Воскресенка». Та більш масштабні – станції тепла «Біличі», «Позняки», СТ-1, СТ-2.

Стаття по темі: Як отримати «теплий кредит» та утеплити житло за рахунок держави в 2020 році

«На сьогодні її величина – 4048 грн. Саме таку вартість газу підприємства будуть закладати в структуру тарифів. Тому, ми можемо сказати, що на наступний опалювальний сезон 2020/21 роки тарифи для споживачів будуть знижені», – зазначила заступник Міністра.

Раніше повідомлялося, що Київтеплоенерго готує столичні ТЕЦ до наступного опалювального сезону. Ремонтні роботи проводяться без припинення гарячого водопостачання до помешкань киян

Джерело