Реєстрація /

У Шевченківському районі відремонтують дитсадок

Виділили гроші.

Управління освіти Шевченківської райдержадміністрації за 3 млн гривень замовило продовження капремонту в столичному дитсадку №110 по вул. Богдана Хмельницького, 88.

Про це стало відомо з оголошення електронної системи державних закупівель ProZorro.

Згідно з угодою, до 15 серпня 2020 року підрядник повинен посилити фундамент і стіни, утеплити будинок, виконати внутрішні оздоблювальні роботи і оновити фасад.

Договір був укладений без переговорної процедурі в зв'язку з тим, що підрядник уже виконував роботи на цьому об'єкті.

Перший договір між управлінням освіти Шевченківської РДА та ТОВ було укладено 12 серпня 2019 року. За умовами угоди компанія повинна була до кінця грудня 2021 року виконати підготовчі роботи – демонтаж покриттів підлог, даху, дрібних металоконструкцій, вивіз сміття. А також виконати загальнобудівельні (посилення фундаменту і стін, утеплення будівлі) та внутрішні оздоблювальні роботи, які передбачені і договором від 12 березня 2020 року.

Ціна договору від 12 серпня 2020 року становила 19,7 млн ​​гривень. У 2019 профінансувати роботи збиралися на 3,9 млн гривень. У серпні минулого року сторони підписали додаткову угоду, згідно з яким загальна ціна договору була зменшена до 3,9 млн гривень.

Читайте також: Купити землю під будинок в Києві і області: продавці готові знижувати ціну

Раніше повідомлялося, що Міністр освіти і науки Ганна Новосад пообіцяла за рік побудувати 100 дитсадків та шкіл. Також на реалізацію програми «Оновлення харчоблоків» у районних бюджетах передбачено 240 мільйонів гривень. Найбільша частина спрямована на закупку обладнання та меблів. Окрім цього, місто очікує на субвенцію з держбюджету, що також розрахована на придбання техніки для їдалень та харчоблоків. 

Джерело