Реєстрація /

У Пущі-Водиці не зникатиме світло

Реконструюють розподільчий пункт.

Фахівці ДТЕК «Київські електромережі» реконструюють розподільчий пункт (РП) № 266, що у Пуща-Водиці Оболонського району столиці. На об’єкті повністю оновлять електричне обладнання, встановивши замість старого нове та сучасне. Завдяки проведеним заходам енергетики суттєво підвищать надійність та стабільність електропостачання клієнтів 10 вулиць північної околиці Києва.

Розподільчий пункт №266 знаходиться на вулиці 7-Ф лінія в місцині Пуща-Водиця. Від нього до мережі під’єднані 6 трансформаторних пунктів, 2 лікарні, 1 пологовий будинок, 6 дитячих дошкільних закладів, 10 котельних, 5 дитячих оздоровчих закладів, 4 школи, 7 санаторіїв, 2 готелі, пожежне депо, 1 бойлерна, 2 спортивно-оздоровчих комплекси та будинки відпочинку.

Також в РП-266 фахівці ДТЕК Київські електромережі змонтують нову шафу оперативного та щит постійного струму. Встановлять систему дистанційного керування (телемеханіку), нову охоронну сигналізацію, автоматичну систему обліку та освітлення, а також перезаведуть кабельні лінії.

Завершити роботи планують до кінця поточного року.

Читайте також: ТОП-5 порад, як зменшити електроспоживання, працюючи із дому

Раніше повідомлялося, що мешканці столиці все частіше переходять на електроопалення оселі. Обирають такий варіант обігріву за економність та екологічність. Щоб перейти на електроопалення, клієнту слід внести зміни у договори з електропостачальником і оператором системи розподілу (ОСР).

Джерело