Реєстрація /

У Пущі-Водиці забудовник профінансував відновлення соціальних об'єктів

У районі нового комплексу Pusha.House, який закінчує будувати київська девелоперська компанія KBD.estate, реалізовано цілу низку соціальних ініціатив. На думку забудовників - це має дозволити втілити в життя один із головних принципів, яких дотримується девелоперська компанія у своїй роботі, а саме – створювати власну зручну інфраструктуру, поряд із новими об'єктами та якісну екосистему для мешканців нових комплексів.

При цьому, як наголошують у компанії KBD.estate, важливим при реалізації подібних проектів стає гармонізація з існуючим інфраструктурним ландшафтом району. Саме такий підхід дозволяє зручним для усіх способом організувати життєвий простір поруч із новими житловими комплексами.

Так, у рамках цього підходу компанія KBD.estate змогла реалізувати низку соціальних проектів у Пущі-Водиці. За історичним маршрутом проходження трамвая №12, що йде від Контрактової площі в Пущу-Водицю – було оновлено всі зупинкові павільйони. Морально застарілі конструкції замінили інноваційними павільйонами за європейськими стандартами якості. На черзі - заміна тротуарної плитки, додаткове озеленення, зручна паркова зона навколо комплексу та навіть зелені тераси відразу на декількох поверхах нового будинку. 

Всі ці роботи закладено в план завершальних будівельних робіт нового житлового комплексу Pusha.house, який планується здавати вже в 2023 році. Це новий комплекс, який розрахований на 140 квартир, розташований в унікально зручному мікрорайоні Києва – Пущі-Водиці. Всього за 25 хвилин від центру Києва на власному автотранспорті. Це саме той затишний і тихий варіант організації власного життя, для тих, хто хоче сховатися від шуму мегаполісу, але будь-якої миті комфортно дістатися центру міста.

Джерело