Реєстрація /

У Києві встановили додаткові пункти обігріву

Також працює Будинок соціального піклування.

Із пониженням добової температури повітря міські служби розгорнули намети під додаткові пункти обігріву для осіб без постійного місця проживання. Ці великі пункти обігріву працюють цілодобово на приміському вокзалі «Дарниця» та Південному вокзалі станції Київ-Пасажирський, де надають допомогу бездомним.

Про це повідомив директор Департаменту соціальної політики Руслан Світлий.

Зокрема, в наметах встановлено тепловентилятори, є гарячий чай та печиво, аптечки, засоби індивідуального захисту і дезінфекції, проводиться моніторинг стану здоров’я відвідувачів та дезінфекція приміщення з огляду на епідеміологічну ситуацію у столиці. Неподалік встановлено туалети та сміттєві баки.

Намети та все необхідне для них закуплено Дарницькою та Солом’янською районними в місті Києві державними адміністраціями. Цілодобовий режим роботи забезпечують соціальні працівники районів, представники підпорядкованих Департаменту соціальної політики КМДА установ та волонтери. Бездомні отримують консультації із нагальних питань, гуманітарну допомогу у вигляді теплого одягу та взуття. Соціальний патруль міста та волонтери щоденно надають гаряче харчування.

Крім того, на період ускладнення погодних умову в Будинку соціального піклування працює денний пункт обігріву, а у відділенні нічного перебування там підготовлено додаткові ліжко-місця. Щоденно соціальні патрулі здійснюють рейди місцями скупчення бездомних, надають їм вичерпну інформацію про адреси пунктів обігріву та можливість переночувати в Будинку соціального піклування, пригощають гарячим чаєм із печивом, роздають інформаційні буклети та візитівки.

Стаття по темі: Як знайти хороших орендарів – кому довіряти своє житло, а кому – ні

Раніше повідомлялося, що оренда комерційних приміщень залишалася активною, ціни на офіси у Києві стабільні.

Джерело