Реєстрація /

У Києві виявлять всі джерела забруднення навколишнього средовища

В програму внесли зміни.

На позачерговій сесії Київської міської ради прийняли рішення, згідно з яким доповнили трьома новими пунктами перелік природоохоронних заходів у місті.

Зміни до природоохоронних заходів у Києві:

- паспортизацію малих річок та водойм;
- проведення робіт з інвентаризації джерел забруднення навколишнього природного середовища;
- розробку Проекту організації території регіонального ландшафтного парку «Партизанської слави».

Про це повідомив депутат Костянтин Яловий.

За його словами, паспортизація малих річок та водойм необхідна, щоб дослідити стан водних об’єктів, встановити відповідальних за очищення та догляд за водоймами.

Проведення робіт з інвентаризації джерел забруднення навколишнього природного середовища потрібне, щоб з’ясувати, де найбільший рівень забруднення у Києві та працювати над його ліквідацією.

А розробка Проекту організації території регіонального ландшафтного парку «Партизанської слави» важлива тому, що на території цього парку нерідко виникають проблеми з хаотично розміщеними об’єктами торгівлі та розваг. Тож створення єдиного проекту для організації території означає і кращий захист екосистеми парку.

Читайте також: Найдешевші квартири в Києві в 2020 році: який бюджет на покупку та безпека угоди

Раніше мер Києва опублікував відео, в якому показав, як виглядатиме новий фонтан, що встановлять цього року в столиці. Це буде фонтан зі скульптурою покровителя міста – Архистратига Михаїла.

Джерело