Реєстрація /

У багатоповерхівках Оболонського району замінять освітлення

Встановлять сучасні ліхтарі.

У багатоповерхівках Оболонського району встановлюють сучасні LED-світильники, що дозволить суттєво зекономити видатки мешканців на електроенергію.

За словами депутатки Київської міської ради, першої заступниці голови постійної комісії з питань підприємництва, промисловості та міського благоустрою Ірини Никорак, мешканці Оболоні звернулись з проханням встановити нові енергоощадні освітлювальні пристрої в під'їздах. Їх будинки було введено в експлуатацію у 1970-ті роки, протягом 50 років світильники не модернізували.

«Встановлення сучасних LED-світильників додасть охайності під’їздам, а головне дозволить зменшити витрати мешканців будинку на освітлення місць загального користування в кілька разів. Це комплексно впливає на рівень чистоти та безпеки в під’їздах», – зазначила Ірина Никорак.

Депутатка додала, що наразі ще у двох будинках Оболонського району було замінено старі лампи на LED-світильники. Тепер суттєво економити на електроенергії зможуть мешканці будинків по вулиці Прирічній, 37, 17-Д. Найближчим часом таке оновлення чекає і на багатоповерхівку на проспекті Героїв Сталінграду, 42-А.

Стаття по темі: Новий закон змінив податки на продаж нерухомості в Україні

Нагадаємо, що Київ витратить 11 мільйонів гривень на систему оповіщення.

Джерело