Реєстрація /

У 1200 будинків у Києві повернули гарячу воду

Гідравлічні випробовування завершили.

У більш як 1200 житлових будинків повернули гарячу воду після гідравлічних випробувань теплових мереж у Києві раніше двотижневого терміну. Аварійні бригади «Київтеплоенерго», які працюють у цілодобовому режимі, усунули понад 100 пошкоджень трубопроводів.

Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Ми максимально відтермінували відключення гарячої води під час жорстких карантинних обмежень і розпочали гідравлічні випробування після першого етапу послаблення карантину – із 12 травня. Я розумію, що відсутність гарячої води – це дискомфорт. Однак проведення тестувань мереж влітку значно знижує кількість аварійних випадків взимку. Адже фахівці випробовують на міцність трубопроводи і виявляють найслабші місця», – пояснив Петро Пантелеєв.

За його словами, наразі вже виконана більша частина робіт першої черги на малих котельнях і ТЕЦ-6.
Киянам радять скористатися міським сервісом 15-57, де можна дізнаватися про всі відключення: як регламентні й планові, так і аварійні.

Стаття по темі: Відмова у субсидії: хто та чому не отримає допомогу держави

Раніше повідомлялося, що в ПрАТ «АК «Київводоканал» заявили про намір підвищити тарифи на водопостачання і водовідведення на 2021 рік. У компанії хочуть підвищити тарифи майже на 20%.

Джерело