Реєстрація /

Оприлюднили відео ремонту проспекту Любомира Гузара

Роботи завершують.

Наприкінці цього тижня завершать капремонт дороги на проспекті Любомира Гузара.

Відео про те, як працювали дорожники оприлюднив мер Києва Віталій Кличко.

«Столичні дорожники вийшли на фінальну стадію капітального ремонту проспекту Любомира Гузара. Минулої ночі там розпочали «чистове» асфальтування. І вже наприкінці цього тижня повністю оновлена дорога на проспекті буде відкрита», – повідомив Віталій Кличко.

За словами мера Києва, інтенсивність трафіку на цій магістралі досить висока, тому асфальтування там здійснюватимуть тільки вночі.

На проспекті Любомира Гузара, як і на більшості доріг, що сьогодні ремонтують у місті, використовують високоякісний щебенево-мастиковий асфальтобетон. Це – міцне покриття, яке витримує великі навантаження.

За словами фахівців, нова дорога прослугує мінімум 10 років.

«Паралельно на проспекті тривають роботи з облаштування пішохідних тротуарів та велодоріжок. Також встановимо нове LED-освітлення. Хочу зазначити, що останнього разу цю магістраль ремонтували 30 років тому», – зазначив Віталій Кличко.
 

Читайте також: Найдешевші квартири в Києві в 2020 році: який бюджет на покупку та безпека угоди

Раніше повідомлялося, що у рамках підготовки до нового навчального року 2020-2021 комунальні підприємства дорожньо-транспортної галузі столиці реалізують проєкт «Безпечна дорога до школи», який має на меті покращення інфраструктури та стану безпеки дорожнього руху біля навчальних закладів Києва.

Джерело