Реєстрація /

Оголосили лідерів рейтингу районів Києва

Кілька районів - в ТОПі.

За результатами оцінки діяльності районних в місті Києві державних адміністрацій в січні 2021 року найвищі показники мають Голосіївський, Святошинський і Солом'янський райони столиці. Шевченківський, Дніпровський, Оболонський та Печерський райони столиці зайняли 4-7 місця відповідно. Замикають січневий рейтинг Дарницький район – на 8 місці, Деснянський і Подільський – на 9 і 10 позиціях.

Про це стало відомо з повідомлення пресслужби Київської міськдержадміністрації з посиланням на дані Департаменту економіки і інвестицій.

Рейтингування райдержадміністрацій здійснюється з метою виявлення проблемних питань життєдіяльності районів столиці і прийняття оперативних управлінських рішень

За рівнем виконання звернень громадян з питань житлового господарства першість мають Святошинський, Солом'янський і Оболонський райони столиці.

У Святошинському, Солом'янському та Дніпровському районах зафіксовано найвищий результат за показником «Рівень виконання звернень громадян з питань забезпечення благоустрою міста».

Швидше за все відновлення благоустрою в місцях аварійних розриттів відбувалося в Солом'янському, Голосіївському та Шевченківському районах. Не закрито жодної аварійної картки на порушення благоустрою в Дарницькому, Оболонському та Печерському районах. Загалом, в січні 2021 року було видано 222 аварійні контрольні картки на порушення благоустрою у зв'язку з проведенням аварійних робіт на інженерних мережах.

Стаття по темі: Ціни на нерухомість в Україні після карантину: що змінилося і чи варто купувати зараз

Раніше повідомлялося, що із пунктів збору використаних масок та рукавичок вивезли та утилізували 600 контейнерів з відходами.

Джерело