Реєстрація /

На Подолі відкрили новий сквер


У ньому є і зони для активного відпочинку.

На вулиці Спаській на Подолі з'явився новий сквер. Всього була оновлена територія площею близько 2 200 квадратних метрів. В ході реконструкції на місці старого майданчику з'явилися кілька видів дитячих гойдалок, пісочниця, гумове протиударне покриття з пагорбами і гіркою, комплекс спортивних тренажерів. Будівельники повністю замінили старий асфальт на нову плитку, встановили навіс-перголу і вуличні ліхтарі, розмістили зручні лавки з урнами.

Залишивши недоторканими зелені насадження, ландшафтні дизайнери створили ще кілька зелених зон, інтегрувавши їх в простір дитячого майданчика. Сам майданчик умовно розділили на різні ігрові ділянки: для дітей до 6 років і від 6 до 12 років. Для підлітків і дорослих призначена ще одна зона з різним спортивним обладнанням.

СкверСкверСквер

Стаття по темі: Київська інфраструктура: що реалізовано і що обіцяють зробити в 2019 році

Раніше повідомлялося, що реконстуркцію парку Володимирська гірка завершать до 1 липня. Зараз на фінальному етапі спорудження променади на схилах від Андріївського узвозу  (вздовж Алеї художників) до Володимирської гірки. Променада з’єднується також зі сходами до Гончарів-Кожум’яків. 

Джерело