Реєстрація /

Мешканці Подільського району скаржаться на погану якість води

Просять розібратися з ситуацією.

Мешканці будинку на вул. Порика, 15 у Подільському районі Києва незадоволені якістю води, яку подає в їх квартири «Київводоканал». Депутат Юрій Дідовець попросив голову Київської міськдержадміністрації Віталія Кличка перевірити очисну і насосну станції, що подають воду в будинок на вул. Порика, 15 у Подільському районі столиці.

«Мешканці скаржаться, що з крана тече вода неналежної якості жовтого кольору. Жителям доводиться платити за велику кількість води, яку вони використовують для того, щоб спустити воду жовтого кольору», – йдеться в депутатському зверненні.

Дідовець попросив голову КМДА дати доручення провести обстеження очисної та насосної станцій, що ведуть до житлового будинку для виявлення джерела забруднення води, яку на комерційній основі поставляє «Київводоканал».

Стаття по темі: Відмова у субсидії: хто та чому не отримає допомогу держави

Раніше повідомлялося, що АТ «Укрпошта» з березня по травень виплатила 4,8 мільярдів гривень монетизованих субсидій на оплату комунальних послуг пенсіонерам, які отримують пенсію через поштові відділення.

Середня сума виплачених субсидій за березень-травень становила на рівні 1500 грн. Максимальний середній розмір монетизованих субсидій у березні становив 9273 грн., у квітні – 11062 грн., у травні – 9 326 грн.

Джерело