Реєстрація /

Київ підготували до снігопадів та просять водіїв не виїжджати на власних авто

Просять користуватися транспортом.

КК «Київавтодор» готова до опадів, що синоптики прогнозують від середи до кінця тижня, найінтенсивніші опади очікуються у середу та четвер. Як повідомили у комунальній корпорації, до снігу готові 418 одиниць спецтехніки.

У середу, 29 січня, у столиці прогнозують сильні опади. Дощ із переходом у мокрий сніг; пориви вітру сягатимуть 12-15 м/с. Температура вдень до +3°C. Уночі +1°C. У четвер буде прохолодніше: до -1°C. Тож можливе утворення ожеледиці. Щоб не допустити ожеледі, дорожники оброблятимуть дороги і тротуари посипальними матеріалами.

Водіїв закликають бути обачними на дорогах.

Окрім того, для належної роботи снігоприбиральної техніки столична влада закликає водіїв не паркувати автомобілі на узбіччях доріг і в заборонених для цього місцях. Автомобілі, що заважатимуть розчищати дороги від снігу, будуть евакуйовані. Краще користуватися громадським транспортом та не виїжджати на власному авто.

Стаття по темі: Професійні склади в Києві: на ринку дефіцит пропозиції

Раніше повідомлялося, що КК «Київавтодор» «лікує» вулиці за допомогою американських плавильно-заливальних машин «Crafco Super Shot 125», 12 одиниць яких дорожники придбали у 2015 року. Про це повідомили у комунальній корпорації.

Джерело