Реєстрація /

Киянам пропонують замість транспорту їздити на велосипедах на час карантину

Відкривають точки велопрокату.

Організатори мережі велопрокатів оголосили про термінове відкриття точок велопрокату в Києві в зв'язку з початком проблем з громадським транспортом після введення карантинних заходів.

Про це стало відомо з повідомлення на Facebook-сторінці засновника мережі прокату велосипедів nextbike.kyiv Олексія Кушки.

«Наша компанія в авральному режимі запустила систему bike-sharing в Києві. Раніше запланованої дати ми вже виставили частину велосипедів на локації по місту. Планується ще. Але також ми будемо дивитися на попит. Зі збільшенням попиту звичайно ж додамо. На зараз велосипеди вже є на Оболоні, Троєщині, Позняках, Осокорках, Харківському, центрі міста, Брестської, Лук'янівській і ін.», – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що за умови покупки сезонного абонементу кожна поїздка тривалістю 30 хвилин є безкоштовною. У повідомленні говориться, що в окремих випадках можлива доставка велосипедів в потрібне місце під конкретну організацію.

Стаття по темі: На велосипеді столицею: де побудують нові велодоріжки в Києві

Раніше повідомлялося, що за 100 днів існування сервісу громадського прокату велосипедів в Києві їм скористалися 9284 рази. Всього ж в сервісі зареєструвалися 18642 рази. В цілому на 100 орендованих велосипедах проїхали 34890 км. Середня тривалість поїздки – 47 хвилин.

Джерело