Реєстрація /

Киянам повідомили, які парки відремонтують у 2021 році

Завершують капітальний ремонт інших парків.

У Києві планують відремонтувати ряд парків. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив, звітуючи про результати роботи міської влади за 2020 рік.

Які парки у Києві відремонтують у 2021 році:

  • Маріїнський, 
  • Хрещатий,
  • імені Тараса Шевченка,
  • Голосіївський парк імені Рильського. 

«Завершимо капітальний ремонт парку з водними об’єктами на Троєщині та фітнес-парку «Лебедине». Продовжимо ремонтувати великі парки у різних районах столиці. Зокрема – «Інтернаціональний», «Орлятко» та Солом’янський ландшафтний парк. Будемо створювати нові зони відпочинку і біля водойм. Такі, наприклад, як парк біля затоки Берковщина», – повідомив Віталій Кличко.

З’являться у столиці і нові гарні об’єкти, привабливі як для киян, так і для гостей нашого міста.

«Наступного року ми побудуємо новий пішохідний міст з Оболонської набережної до острова Оболонський. Таким чином, створимо туристичний маршрут навколо затоки. Він об’єднає набережну, парк «Наталка» і новий пляж на острові. Цей проект втілюємо за кошти меценатів», – повідомив Віталій Кличко.

Цього року у столиці відремонтували 80 парків і скверів. 86 зелених зон отримали статус парку чи скверу. 

Стаття по темі: Інфраструктура житлових комплексів: що мають отримувати покупці, і що їм пропонують

Раніше повідомлялося, що перед входом до столичного зоопарку встановлять скульптуру жирафа висотою 15 м. Це приблизно висота п’ятиповерхового будинку. Жираф стоятиме біля входу на розі проспекту Перемоги та вулиці Зоологічної. Монтаж скульптури розпочнеться у листопаді 2018 року.

Джерело