Реєстрація /

Киянам показали, як плавлять сніг у столиці (відео)

Київ придбав спеціальну машину.

Міський очільник Віталій Кличко розповів, як працює машина-снігоплавилка, і виставив відповідне відео.
Раніше сніг вивозили за межі Києва. Та 2 роки тому столиця, першою в Україні, придбала 2 мобільних снігоплавильних установки «TRECAN 60-PD» виробництва Канади.

«Один такий комплекс плавить до 60 тонн снігу за годину. Завдяки такій спецтехніці місто і економить гроші на пальному, і швидше вирішує проблему «ліквідації» снігу», — зазначив Кличко.
 

Нагадаємо, що київська міська влада наполягає на необхідності внесення змін до Закону України «Про житлово-комунальні послуги». 

Стаття по темі: Нацбанк дав прогноз по ринку нерухомості України: новобудови ризиковані для інвесторів, попит буде відновлюватися 2 роки

У КМДА нагадали, що Закон, що набув чинності ще у грудні 2017 року і впровадив фундаментальні зміни у відносинах споживачів та виконавців послуг, змінив положення в інших законах і підзаконних актах. У деяких випадках ці зміни зашкодили інтересам споживачів і ускладнили роботу виконавців послуг. Тому закон потребує внесення низки змін, аби уникнути правових колізій і усунути норми, що є нежиттєздатними з точки зору практичного втілення.

Джерело