Реєстрація /

Дитсадок у Голосіївському районі реконструюють

Вже є містобудівні умови.

Заклад дошкільної освіти №371 на вулиці Льва Толстого, 31/41, отримав містобудівні умови та обмеження на реконструкцію.

Про це повідомив заступник директора Департаменту містобудування та архітектури Київської міської державної адміністрації, начальник управління адміністративних послуг Юрій Тацій.

Цей заклад дошкільної освіти на вулиці Льва Толстого, 31/41, закритий з 2016 року, адже знаходиться в аварійному стані. При цьому мікрорайон має потребу в додаткових місцях у садочках для влаштування близько 350 дітей.

Під час проведення реконструкції мають бути враховані деякі обмеження, встановлені будівельними нормами:

-         гранично допустима висота – 15,5 метрів;
-         об’єкт реконструкції повинен бути розташований за межами червоних ліній, оточуючих вулиць та охоронних зон інженерних комунікацій;
-         передбачити вільні зони для під’їзду автомобілів екстрених служб;
-         передбачити засоби для безперешкодного життєвого простору для маломобільних груп населення;
-         обов’язково отримати висновок щодо можливості реконструкції будівлі. Це допоможе встановити точний стан об'єкту. Можливо, будівлю вже не можна реконструювати і доцільніше буде побудувати новий дитсадок.

Стаття по темі: Наскільки подорожчав ремонт квартири в Києві: порівнюємо ціни 2020 і 2018 року

Раніше повідомлялося, що у січні–березні 2020року в Києві прийнято в експлуатацію 88,2 тис. кв. м загальної площі житлових будівель. Загальна площа прийнятого в експлуатацію житла в січні–березні порівняно з відповідним періодом попереднього року зменшилась на 49,4%.

Джерело