Реєстрація /

Чотири дистанційних способи змінити кількість зареєстрованих осіб для нарахувань за спожиті послуги


Можна легко змінити інформацію.

Актуалізувати кількість зареєстрованих осіб для отримання коректних нарахувань за спожиті комунальні послуги можна дистанційно. 

Про це повідомляє КК «Центр комунального сервісу».

Аби актуалізувати інформацію, достатньо повідомити фахівцям ЦКС актуальну кількість зареєстрованих осіб одним зі зручних способів.

Як дистанційно змінити кількість зареєстрованих осіб для коригування нарахувань за комунальні послуги

•    за допомогою онлайн-сервісу «Дистанційне обслуговування»;
•    через месенджер у Facebook;
•    за допомогою Skype;
•    за телефоном call-центру: (044) 247-40-40.

Після перевірки отриманих даних кількість зареєстрованих осіб буде змінена згідно із поданою інформацією протягом поточного місяця або не пізніше 10-го числа наступного місяця.

Нарахування мешканцям Києва, відповідно до кількості зареєстрованих у квартирі, відбувається за послуги вивезення побутових відходів та централізованого гарячого водопостачання, холодного водопостачання і водовідведення у випадку відсутності квартирних лічильників води.

коммуналка

Читайте також: ТОП-5 порад, як зменшити електроспоживання, працюючи із дому

Раніше повідомлялося, що зима 2019/2020 була найтеплішою за останнє десятиліття. Це вплинуло на зменшення споживання природного газу для забезпечення міста теплом і гарячою водою. У цьому опалювальному сезоні Київтеплоенерго закупило 1,05 млрд куб. м газу на суму 5,5 млрд грн. Натомість у минулому сезоні було спожито 1,17 млрд куб. м загальною вартістю 8,7 млрд грн.

Джерело