Реєстрація /

Центральний автовокзал в Києві реконструюють і побудують там готель


Територія буде виглядати по-іншому.

Найближчим часом презентують план модернізації Центрального автовокзалу в Києві. У планах власника також споруда готелю на території автовокзалу.

«Інвестор, який навесні цього року придбав у держави «Київпассервіс», до складу якого входять 6 автостанцій Києва і 18 в Київській області, найближчим часом має намір почати глобальну модернізацію столичних і обласних автовокзалів. Першим в черзі на модернізацію – Центральний автовокзал столиці», – сказано у повідомленні.

Уточнюється, що вже отримані всі юридичні дозволи і необхідні документи на модернізацію Центрального автовокзалу Києва, готовий його план і дизайн.

На автовокзалі обіцяють створити зону очікування рейсів з фуд-кортами, інформаційні табло по всій території автовокзалу, зони відпочинку, медичний кабінет для допомоги пасажирам і проходження водіями автобусів передрейсового огляду.

Також в проекті обіцяють врахувати всі вимоги для користування вокзалом пасажирами з обмеженими можливостями.

Стаття по темі: Як забрати евакуйоване авто в Києві

Раніше повідомлялося, що зміна №2 у ДБН В.2.3-15:2007 «Автостоянки і гаражі для легкових автомобілів» унормувала можливість проектувати автоматизовані автостоянки для легкових автомобілів в містах України. Зміна офіційно вступає в дію з 1 липня 2019 року.

Джерело