Реєстрація /

Біля метро «Мінська» в Києві знешкоджено вибухівку, ринок і метро були заблоковані

У Києві сталася надзвичайна подія в центрі Оболонського району

У Києві біля метро «Мінська» було знешкоджено вибуховий пристрій, який було закріплено між двома пересувними кіосками з фастфудом.

Про надзвичайну подію стало відомо, коли поліція і рятувальники евакуювали перехожих і заблокували проїзд на перехресті Оболонського проспекту та вул. Маршала Тимошенко. Причиною евакуації став підозрілий предмет.

«Правоохоронці та вибухотехніки перевірили цю інформацію і виявили небезпечні предмети. Всіх людей терміново евакуювали. Периметр навколо кіосків взяли під контроль правоохоронці і рятувальники. Вибухівку, закріплену між легковою машиною і автокіоскамі, знешкодили», – заявив мер Києва Віталій Кличко в своєму Facebook.

Також було опубліковано відео, на якому видно спалах і стовп диму, що піднявся від ларька.

«Під час перевірки території вибухотехніки біля одного з кіосків виявили підозрілу коробку. Задля безпеки її було знешкоджено на місці. Рештки вилучено на експертизу. На місці продовжують працювати правоохоронці та перевіряти прилеглу територію», ­– заявили в столичному управлінні Національної поліції України.

Нагадаємо, що 3 дні тому через вибух невідомого предмета біля метро Шулявська постраждав 22-річний студент. У хлопця – числені поранення ніг осколками і часткова втрата слуху.

Джерело