Реєстрація /

Активність на ринку готелів в Києві може відновитися у другому півріччі

Готельєри оптимістично дивляться в майбутнє.

Готельєри Києва позитивно оцінюють перспективи 2-го півріччя.

Про це повідомили аналітики компанії JLL.

«Із завершенням процесу виборів і передачі влади, а також стабілізацією зовнішньополітичної ситуації потік гостей, які приїжджають з культурними і рекреаційними цілями, повинен відновитися і продовжити зростання. Бізнес разом з діловими туристами теж повернеться, як тільки стане зрозумілий курс дій нового уряду. За очікуваннями керуючих основних мережевих готелів, результати літнього сезону цього року перевищать торішні; осінь на підставі предбронювань також очікується активна, що до кінця року має привести до вирівнювання показників в цілому», – коментує Тетяна Веллер, керівник департаменту готельного бізнесу компанії JLL.

Раніше повідомлялося, що вперше з 2014 року на ринку готелів Києва спостерігалося падіння всіх середньоринкових операційних показників за півріччя. При цьому за сегментами ситуація різниться.

Якщо готелі середніх сегментів змогли наростити завантаження, але втратили в ціні в порівнянні з високою базою минулого року, то в більш дорогих готелях – верхніх сегментах – завантаження впало нижче не тільки рівня 2018 го, а й більш «спокійного» 2017 року.

.


.

Джерело